Φθινοπωρινό Ριζότο Μανιταριών
projectfood.gr
Πριν μερικές ημέρες μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο! Ίσως για πολλούς την πιο καταθλιπτική εποχή του έτους, που ωστόσο, αν …
Πριν μερικές ημέρες μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο! Ίσως για πολλούς την πιο καταθλιπτική εποχή του έτους, που ωστόσο, αν …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Υλικά: 250 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 μέτριο πράσσο κομμένο κατά μήκος και μετά σε φέτες 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 …