ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ // INSALATA DI RINFORZO
ΙΝΣΑΛΑΤΑ ΝΤΙ ΡΙΝΦΌΡΤΣΟ, Η ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙΣτο τραπέζι της παραμονής Χριστουγγένων στη Νάπολι, υπάρχει ένα …
ΙΝΣΑΛΑΤΑ ΝΤΙ ΡΙΝΦΌΡΤΣΟ, Η ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙΣτο τραπέζι της παραμονής Χριστουγγένων στη Νάπολι, υπάρχει ένα …
Μπορείτε να φανταστείτε μία αφράτη φοκάτσα, γαρνιρισμένη με σάλτσα ντομάτας, αντζούγιες και άρωμα μεσογειακό? Πάμε να γνωρίσουμε ακόμη μία από …
Υλικά για 4 άτομα: 500 γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας) 80 γρ. ελαιόλαδο 20 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο …
Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον …
Υλικά Σπαγγέτι 1/2 πακέτο βρασμένα Ντομάτες 4 τριμμένες Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας …
Μια διαφορετική σαλάτα , καλοκαιρινή και χορταστική! Υλικά Ρύζι – 250 γρ Τυρί Edam – 100 γρ κομμένα καρέ Αγγουράκια …
Από τον Chef Χριστόφορο Πέσκια…