Λαγάνα – Καθαρά Δευτέρα
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, τη ξηρή μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι μαζί. Προσθέστε το ελαιόλαδο και …
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, τη ξηρή μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι μαζί. Προσθέστε το ελαιόλαδο και …
600 γρ. αλεύρι δυνατό 1 φακελάκι μαγιά σκόνη 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι νερό όσο σηκώσει (περίπου 1½ φλ.) …
,500 γρ αλεύρι σκληρό ή σταρένιο 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη 1 κ. γ. αλάτι 1 κ. γ. ζάχαρη 1 …
Υλικά Αλεύρι σκληρό 300 γρ. Μαγιά ξερή 1 φακελάκι Γάλα 250 ml Ελαιόλαδο 3 κουταλi;eς της σούπας Αλάτι 1 κουταλάκι …
Ψωμί με άρωμα γιαγιάς. Νόστιμο, τραγανό, ευωδιαστό, με χοντρό αλάτι, ρίγανη και σουσάμι, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες.Ότι πρέπει για …
Μία υπέροχη αρωματική focaccia που τρώγετε και σκέτη .
Νόστιμα και αφράτα ελιόψωμα. Είναι χορταστικά και προπαντός νηστίσιμα! Δοκιμάστε τα!!
Κάπου κάπου τα απογεύματα βλέπω την εκπομπή “Chef στον αέρα” του ΣΚΑΙ. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε μια συνταγή για …
Η γνωστή κι αγαπημένη μας πίτσα, ενισχυμένη με έξτρα τυρόψωμο. Ο συνδιασμός αυτός την απογειώνει!