Συκωταριά Ριγανάτη στο Τηγάνι
lopis-place.blogspot.com
Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα …
Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα …
Το κοκορέτσι είναι ένας μεζές, τον οποίο φτιάχνουμε όλο το χρόνο, από εντόσθια αρνιού ή κατσικιού, αλλά συνηθίζεται να κάνει …
Μια νόστιμη συνταγή με κατσίκι τώρα που μυρίζει Πάσχα.
Παραδοσιακό πιάτο για το βράδυ της Ανάστασης. Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή της οικογένειας, κατευθείαν από τη γιαγιά Βάσω. …