ιστορικά σπαγκέτι: pasta alla norma
Το πλέον διάσημο πιάτο ζυμαρικών της Σικελίας και εξαγώγιμο στον κόσμο, η pasta alla Norma, γεννήθηκε στην Κατάνια και αφιερώθηκε-βαφτίστηκε-συνδέθηκε …
Το πλέον διάσημο πιάτο ζυμαρικών της Σικελίας και εξαγώγιμο στον κόσμο, η pasta alla Norma, γεννήθηκε στην Κατάνια και αφιερώθηκε-βαφτίστηκε-συνδέθηκε …
Κανελόνια, πιάτο κατ’ εξοχήν κυριακάτικο, στα χρόνια της νιότης μου), σολομός, υλικό κατ’ εξοχήν γιορτινό, στα χρόνια της οικονομικής ανεξαρτησίας …
Φαγάκι διαφορετικό σας έχω σήμερα, θρεπτικό και νόστιμο απο αυτά που λύνουν τα χέρια για δυο μέρες 😉 Το θαυματουργό …
Τα κανελόνια με το σπανάκι και την ρικότα είναι φαγητό σκέτηγλύκα (κυριολεκτικά) λόγω του ίδιου του σπανακιού και της ρικότας, …
Υλικά 3/4 φλιτζ. καρύδια ξεφλουδισμένα και κομματιασμένα 1/3 φλιτζ. κουκουνάρια καβουρδισμένα (3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά) 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη …
Υλικά 400 γρ. πένες αλάτι 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 4 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι βασιλικό 50 ml. ελαιόλαδο 350 γρ. …
Ένας συνδυασμός που θα σας αρέσει πάρα πολύ!Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σπανάκι φρέσκο/κατεψυγμένο 1 κουτί κανελόνια 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …