Νόστιμα λαζάνια με μοτσαρέλα, ρικότα και παρμεζάνα
Μια φανταστική συνταγή για ένα σπέσιαλ γεύμα. Νόστιμα λαζάνια με μοτσαρέλα, ρικότα και παρμεζάνα. Κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα. Δοκιμάστε τα …
Μια φανταστική συνταγή για ένα σπέσιαλ γεύμα. Νόστιμα λαζάνια με μοτσαρέλα, ρικότα και παρμεζάνα. Κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα. Δοκιμάστε τα …
Αυτά τα κανελόνια είναι τα πιο νόστιμα που μπορείτε να βρείτε!
Μία απολαυστική και γρήγορη συνταγή με ζυμαρικά στο φούρνο!
Θεσπέσια κανελόνια με γέμιση σπανάκι και ρικότα μεσα σε μια πλούσια αλλά όχι λιγωτική μπεσαμέλ. Λίγα μυστικά ακόμα Σε αυτή …
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Κάποτε κρατούσα ημερολόγιο όπου έγραφα τις πιο βαθιές μου σκέψεις, τα μυστικά μου, όλα όσα δεν τολμούσα να εκμυστηρευτώ ή …
Το πλέον διάσημο πιάτο ζυμαρικών της Σικελίας και εξαγώγιμο στον κόσμο, η pasta alla Norma, γεννήθηκε στην Κατάνια και αφιερώθηκε-βαφτίστηκε-συνδέθηκε …
Φαγάκι διαφορετικό σας έχω σήμερα, θρεπτικό και νόστιμο απο αυτά που λύνουν τα χέρια για δυο μέρες 😉 Το θαυματουργό …
Θεσπέσια κανελόνια με γέμιση σπανάκι και ρικότα μεσα σε μια πλούσια αλλά όχι λιγωτική μπεσαμέλ.
Υλικά 3/4 φλιτζ. καρύδια ξεφλουδισμένα και κομματιασμένα 1/3 φλιτζ. κουκουνάρια καβουρδισμένα (3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά) 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη …
Υλικά 500 γρ. πένες ριγωτές 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή κατά τη γεύση 125 γρ. μπέικον κομμένο σε στενές λωρίδες …
Υλικά 400 γρ. πένες αλάτι 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 4 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι βασιλικό 50 ml. ελαιόλαδο 350 γρ. …
60 ml ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 900 γρ. ώριμα ντοματάκια, ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 μεγάλη …
Ένας συνδυασμός που θα σας αρέσει πάρα πολύ!Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σπανάκι φρέσκο/κατεψυγμένο 1 κουτί κανελόνια 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Λέμε ότι η συνταγή είναι «για 6 άτομα», όμως όρκο δεν παίρνουμε… Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας ζητήσουν διπλή μερίδα!
Υλικά συνταγής 300 γρ. ζυμαρικό φουσίλι (fusilli) ολικής αλέσεως 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πράσο (μόνο το λευκό) μέρος, κομμένο κάθετα …