Τάρτα με Ροδάκινα
Τα ροδάκινα είναι συνδεδεμένα στο μυαλό μου με το καλοκαίρι. Ένα φρούτο νόστιμο, με οξύτητα και με ιδιαίτερο άρωμα, που …
Τα ροδάκινα είναι συνδεδεμένα στο μυαλό μου με το καλοκαίρι. Ένα φρούτο νόστιμο, με οξύτητα και με ιδιαίτερο άρωμα, που …
Η τελευταία ημέρα του Αυγούστου σηματοδοτεί επίσημα το πρώτο αντίο του καλοκαιριού, κάτι που δεν αρέσει σε κανένα, όμως μια …
Υλικά : Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/8 λίτρο νερό περίπου 4 κουταλιές της σούπας …
Υλικά Zύμη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 185 γρ. βούτυρο αγελάδας, από το ψυγείο, τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια …
Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία τάρτα. Η κρέμα frangipane, είναι …
Για τη ζύμη της τάρτας 85 γρ. βούτυρο60 γρ. ζάχαρη2 αυγά330 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι βανιλέτα1 ½ κουταλάκι …
Μια υπέροχη τάρτα με νοστιμότατη, αφράτη και μπισκοτένια βάση, σχεδόν άγλυκη, για να κυριαρχήσουν γευστικά τα συστατικά της γέμισης.Η γέμισή …
Μία μοσχοβολιστή ταρτούλα αποχαιρετώντας (μπουυυυυυυυυυυ=κλάμα γοερό….) το καλοκαίρι! Να μας μείνει η γλύκα της τάρτας τουλάχιστον! Υλικά Για ταψάκι 26 …
Αυτήν την φορά είχα στο ψυγείο μου ροδάκινα, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, οπότε και δεν καταναλώθηκαν άμεσα, μία ρικότα …