Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με γαρίδες
Τα πιο όμορφα βρώσιμα λουλούδια αυτής της εποχής οι κολοκυθοανθοί!! Μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα μαζί με μια σαλάτα ή …
Τα πιο όμορφα βρώσιμα λουλούδια αυτής της εποχής οι κολοκυθοανθοί!! Μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα μαζί με μια σαλάτα ή …
Οι ντολμάδες είναι αγαπημένο φαγητό στο σπίτι μας. Με όποιο περιτύλιγμα και με όποια γέμιση, καταφέρνουν πάντα να κερδίζουν το …
YΛΙΚΑ 1 κιλό σπανάκι 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μάραθο 8 κρεμμυδάκια φρέσκα 1κρεμμύδι ξερό 200 γραμμάρια φέτα 3 αυγά …
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.Ανάλογα με την περιοχή, η …
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε τα θαλασσινά που τόσο αγαπάμε. Συνδυάζει γεύσεις οικείες σε ένα πιάτο που άνετα σερβίρεται κι …
Αυτή είναι η συνταγή για αυθεντικούς λαχανοντολμάδες, με κάθε λεπτομέρεια, που κάνουν τη διαφορά. 2 αφράτα λάχανα 700 γρμ ψιλοκομμένο …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …
Υλικά (για 120 ντολμαδάκια): 400γρ αμπελόφυλλα, έτοιμα για τύλιγμα Για τη γέμιση 500γρ ρύζι καρολίνα 500γρ καθαρισμένο ξερό λευκό κρεμμύδι, …
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το μεγάλο πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Μην το χάσετε αυτή την Κυριακή. Υλικά …
YΛΙΚΑ 1 κιλό σπανάκι 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μάραθο 8 κρεμμυδάκια φρέσκα 1κρεμμύδι ξερό 200 γραμμάρια φέτα 3 αυγά …
Με μεγάλη μου χαρά παρατηρώ ότι το στρογγυλό κολοκυθάκι έχει κάνει θριαμβευτική είσοδο στην Ελλάδα και στις λαϊκές αγορές μας, …