CHAHAN ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (鶏のチャーハン)
Όπως είχαμε υποσχεθεί, σήμερα μαγειρεύουμε τη δεύτερη γιαπωνέζικη συνταγή της εβδομάδας! Τη γιαπωνέζικη εκδοχή του τηγανιτού ρυζιού. Η διαφορά του …
Όπως είχαμε υποσχεθεί, σήμερα μαγειρεύουμε τη δεύτερη γιαπωνέζικη συνταγή της εβδομάδας! Τη γιαπωνέζικη εκδοχή του τηγανιτού ρυζιού. Η διαφορά του …
υλικά 500γρ ρύζι μπασμάτι 900ml νερό 4 κουταλάκια ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 100γρ μπέικον ψιλοκομμένο …
Η δική μου συνεισφορά ήταν το φακόρυζο με σησαμέλαιο και καραμελωμένα κρεμμύδια, μία συνταγή που μου έδωσε η Κωνσταντίνα από …
Πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο φαγητό, δοκιμάστε θα σας αρέσει πολύ…
Το κατα τα άλλα αδιάφορο φακόρυζο αναδείκνυε αρώματα μεθυστικά και το σησαμέλαιο έδινε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στο πιάτο. Πήρα λοιπόν …
Υλικά 350 γρ. ρύζι μπασμάτι 1 κομμάτι τζίντζερ (2,5Χ1) εκ. ψιλοκομμένο 4 φέτες άπαχο μπέικον, κομμένες 2 κρεμμύδια κομμένα 2 …