Αρνάκι με πετιμέζι, ρύζι μπασμάτι, ρεβίθια και ξερά φρούτα
Υλικά για 6 άτομα: 1 μπούτι από αρνί 1,5 κιλό περίπου (ή μοσχάρι σπάλα) 1.5 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι 3/4 του …
Υλικά για 6 άτομα: 1 μπούτι από αρνί 1,5 κιλό περίπου (ή μοσχάρι σπάλα) 1.5 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι 3/4 του …
Έχετε δοκιμάσει τζιγεροσαρμάδες; Μια γέμιση από τα βασικά υλικά της μαγειρίτσας (συκωταριά, φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι), εμπλουτισμένη με σπανάκι, δυόσμο, κουκουνάρι …
Κατσικάκι γεμιστό… μπουκιά και συχώριο! Κλασικό παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας για την μέρα του Πάσχα αλλά και κάθε γιορτινής …
Υλικά συνταγής 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια 2 μπόλιες (σκέπες) αρνίσιες ή κατσικίσια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό …
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το …
Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής. Υλικά 2 κουνέλια, βάρους περίπου 1.400 – 1.500 γρ. το …
Μια πρωτότυπη συνταγή, ιδανική για τις γιορτινές ημέρες, από τη Βέφα Αλεξιάδου.
Η σημερινή μας πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι! Υλικά 500γρ. ρύζι 1 κιλό χοιρινό σε μερίδες 1 κούπα κρασί 2 …
Σε όποιο τραπέζι και αν στάθηκε αυτή η συνταγή με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Λεμονάτο μοσχαράκι(νουά ή ποντίκι) με πολύ καρότο που …