Μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι
Υλικά 4-5 μερίδες 1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα…
Υλικά 4-5 μερίδες 1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα…
Με λαχανικά συνδύασα σήμερα το μοσχαράκι και είχα αυτό το αποτέλεσμα!
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
Υλικά για 5-6 μερίδες: 2 κομμάτια συκώτι 1/2 κιλό κρέας μοσχάρι 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ματσάκι άνηθο 1 μαρούλι 1 …
Η δική μας συνταγή που σας προτείνουμε σε αντίθεση με άλλες, είναι η γνήσια παραδοσιακή συνταγή από το Κερμένι της …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
Μια κλασσική ελληνική συνταγή και όχι μόνο. 1200 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο κομμένο μικρές μερίδες. 2 κρεμμύδια στον τρίφτη. 2 σκελίδες …
ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο …
350-500 γρ. χοιρινό, αρνί ή μοσχάρι (ή κοτόπουλο) χωρίς λίπος ή κόκκαλα κομμένο σε μπουκιές 3 κουταλιές λευκό ξύδι 3 …
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν …