Αρνάκι με πετιμέζι, ρύζι μπασμάτι, ρεβίθια και ξερά φρούτα
Υλικά για 6 άτομα: 1 μπούτι από αρνί 1,5 κιλό περίπου (ή μοσχάρι σπάλα) 1.5 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι 3/4 του …
Υλικά για 6 άτομα: 1 μπούτι από αρνί 1,5 κιλό περίπου (ή μοσχάρι σπάλα) 1.5 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι 3/4 του …
Θα σε κάνω βασίλισσα, μου είπε. Κορώνα θα σου πάρω, μου είπε… Πού να φανταζόμουνα η έρμη τι ακριβώς εννοούσε…Αχ…καμία …
Έχετε δοκιμάσει τζιγεροσαρμάδες; Μια γέμιση από τα βασικά υλικά της μαγειρίτσας (συκωταριά, φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι), εμπλουτισμένη με σπανάκι, δυόσμο, κουκουνάρι …
Κατσικάκι γεμιστό… μπουκιά και συχώριο! Κλασικό παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας για την μέρα του Πάσχα αλλά και κάθε γιορτινής …
Εύκολη, διαφορετική και κυρίως πεντανόστιμη! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. 1 ψαρονέφρι σε φέτες 2-3 κ.σ. σόγια σως 1 …
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το …
Σε όποιο τραπέζι και αν στάθηκε αυτή η συνταγή με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Λεμονάτο μοσχαράκι(νουά ή ποντίκι) με πολύ καρότο που …