Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
Μια εύκολα συνταγή για τα αγαπημένα σουτζουκάκια. ½ κιλό κιμά ½ φλιτζάνι ρύζι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κοφτά κουταλάκια αλάτι …
Μία συνταγή που θα την λατρέψουν όλοι.. 2 φιλέτα ψαρονέφρι 1 γλυκιά πιπεριά κόκκινη 1 γλυκιά πιπεριά κίτρινη 1 γλυκιά …
Μια κλασσική ελληνική συνταγή και όχι μόνο. 1200 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο κομμένο μικρές μερίδες. 2 κρεμμύδια στον τρίφτη. 2 σκελίδες …
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά πρώτη φορά στην ζωή μου αντίκρυσα πριν τρία χρόνια. Τα είχε μαγειρέψει η μαμά μου, που τα είχε …
Μια πολύ νόστιμη παραλλαγή για να φτιάξετε τα γιουβαρλάκια. Στα παιδιά μου δεν αρέσουν τα κλασσικά γιουβαρλάκια αβγολέμονο αυτά όμως …
Μια πρωτότυπη συνταγή, ιδανική για τις γιορτινές ημέρες, από τη Βέφα Αλεξιάδου.
Υλικά 1/2 φλ. τσαγιού ρύζι 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι 3 αυγά μαϊντανός βούτυρο 2 φλ. τσαγιού χυμό ντομάτας …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό- μοσχαρίσιο) 1-2 μέτρια κρεμμύδια 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. κίμινο …