Βενετσιάνικο ρυζόγαλο Παρλιάρου
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Υλικά: 4 φλιτζάνια γάλα 1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 2/3 φλιτζανιού λευκό ρύζι λεπτόκοκκο 100 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη …
ΥΛΙΚΑ: 1 λίτρο γάλα 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Arla 50 γραμμάρια ζάχαρη φλούδες από 1 λεμόνι 100 γραμμάρια ρύζι γλασέ …
Φτιάξτε αυτό το ρυζόγαλο και δεν πρόκειται να το πάρετε έτοιμο ποτέ ξανά! Υλικά για 5-6 μπολάκια – 1 λίτρο …
Υλικά 75 γρ. ρύζι 1/2 λίτρο γάλα 50 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. κρέμα γάλακτος 1 1/2 κουτί ροδάκινο κομπόστα …
1 λίτρο γάλα 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. ρύζι γλασέ 2 ξύλα κανέλας 2 φύλλα ζελατίνης 1 λίτρο κρέμα γάλακτος …
Υλικά600 ml γάλα100 γρ. κουβερτούρα 200 ml κρέμα γάλακτος150 γρ. ρύζι50-100γρ. ζάχαρη άχνη (ανάλογα με τα γούστα στο πόσο γλυκό …
Είναι ένα ρυζόγαλο μους που ξεφεύγει λίγο από τα καθιερωμένα ρυζόγαλα.Υλικά 150 γρ. ρύζι για σούπα 500 γρ. νερό 700 …
Βάλσαμο είναι ένα ζεστό ρυζόγαλο. ‘Όχι όμως οποιοδήποτε ρυζόγαλο, όχι από αυτά τα αδιάφορα έτοιμα, αλλά φτιαγμένο με βούτυρο, κρέμα …