χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν
www.pandespani.com
Χρώμα χρυσοκίτρινο, καπνιστό άρωμα από σαφράν, υπέροχη κρεμώδη υφή και φινετσάτη γεύση. Με μεδούλι ή χωρίς, ένα από τα ιστορικά …
Χρώμα χρυσοκίτρινο, καπνιστό άρωμα από σαφράν, υπέροχη κρεμώδη υφή και φινετσάτη γεύση. Με μεδούλι ή χωρίς, ένα από τα ιστορικά …
Υλικά 400 γρ ρύζι Arborio ή Carnaroli ή άλλο round grain αντίστοιχης ποιότητας μισό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 100 γρ. βούτυρο …
Από τον Chef Γιάννη Καβούκη ΥΛΙΚΑ 200 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 κολοκύθι 1 κρεμμύδι μικρό 2 γρ. κρόκο Κοζάνης 1 …
Υλικά 400 γρ ρύζι Arborio ή Carnaroli ή άλλο round grain εξαιρετικής ποιότητας 1/2 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 100 γρ. βούτυρο …
Το ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που …