Πιλάφι με γαρίδες & μύδια !!!
Στα σούπερ μάρκετ βρίσκουμε συσκευασία με κατεψυγμένα θαλασσινά για να ετοιμάσουμε αυτό το υπέροχο φαγητό !! Υλικά ¼ κούπας ελαιόλαδο …
Στα σούπερ μάρκετ βρίσκουμε συσκευασία με κατεψυγμένα θαλασσινά για να ετοιμάσουμε αυτό το υπέροχο φαγητό !! Υλικά ¼ κούπας ελαιόλαδο …
υλικά 500γρ ρύζι μπασμάτι 900ml νερό 4 κουταλάκια ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 100γρ μπέικον ψιλοκομμένο …
Η συνταγή αυτή την έκανε συχνά η γιαγιά. Την μόνη παραλλαγή που κάναμε είναι να ψήσουμε το ρύζι στο φούρνο …
Τα αποδομημένα γεμιστά είναι εξ΄ίσου νόστιμα με τα κλασσικά που γνωρίζουμε από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας. Πιό εύκολα …
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΡΥΖΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ 2 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ …
Την θρεπτική αξία των μανιταριών την ξέρουμε όλοι.Στο σημερινό πιάτο τα συνδύασα με σπανάκι και ο συνδυασμός αυτός απογείωσε την …
1 ½ κιλό μύδια 350 γραμμάρια ρύζι καρολίνα ή νυχάκι 250 γραμμάρια ντοματάκια ψιλοκομμένα (φρέσκα ή κονσέρβα) ½ φλιτζ. τσαγιού …
Υλικά 1 ½ κιλό μύδια 350 γραμμάρια ρύζι καρολίνα ή νυχάκι 250 γραμμάρια ντοματάκια ψιλοκομμένα (φρέσκα ή κονσέρβα) ½ φλιτζ. …
ΥΛΙΚΑ: 250γρ.(μισο πακετο) ρύζι κίτρινο (τυπου Αμερικης) 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 …
Το γαριδοπίλαφο είναι απο τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά. Ηταν μια από τις σπεσιαλιτέ της γιαγιά Ανδρομάχης, και για την …
Ένα risotto με γεύσεις και αρώματα από απανταχού της ελληνικής γης και θάλασσας. Και τι γεύσεις!!! Και τι αρώματα!!! Εάν …
”Πλούσιο”, δεν το λες.. . Αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα σας κρατήσει κακία… Μπορεί να είναι ένα φτωχικό πιάτο αυτό …
Τι θα λέγατε για ένα εύκολο, νηστίσιμο και πεντανόστιμο φαγητό Υλικά ¼ κούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο …
Υπεροχο χυλωμενο ριζοττο με ευμεγεθεις γαριδες, αρωματισμενο με καρρυ και μια πινελια μαϊντανου! Ιδιαιτερα γευστικο, αποτελει ενα πληρες γευμα. Αν …
Πρόκειται για ρώσικο πικάντικο πιλάφι. Το δοκίμασα στις γιορτές και πήρα τη συνταγή, γιατί ξετρελαθήκαμε όλοι. Δοκιμάστε το!!!