ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
shogunkitchen.blogspot.com
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Υλικά συνταγής 20 μύδια με κέλυφος 500γρ. μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζ. ρύζι κίτρινο 1 φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 3 …
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …