ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Το λαχανόρυζο είναι από τις πολύ λιτές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Είναι από τα πιάτα που το βασικό συστατικό του …
Υλικά: 1,5 κιλό λάχανο χοντροκομμένο 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 4 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες …
Τέλειο καλοκαιρινό φαγητό που μπορεί να γίνει όσο πικάντικο το προτιμάτε…
Γαρίδες πιλάφι, με φρέσκες κατακόκκινες τομάτες, αρακά και καρότο. Ένα πιάτο πολύ χορταστικό από μόνο του και ιδιαιτέρως γευστικό, με …
Υλικά συνταγής 1 κιλό χταπόδι 250γρ. φακές 100γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα ½ φλιτζ. ξύδι 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κρεμμυδάκια …
Νόστιμο φαγητό που με περισσότερο κρέας στη συνταγή ξεγελάτε τα παιδιά και τρώνε το σπανακόρυζο.Υλικά 1 κιλό σπανάκι φρέσκο 250 …
Η Jambalaya, λοιπόν, μπορεί να γίνει με μοσχάρι, με χοιρινό, με κοτόπουλο, με πάπια, με προσούτο, με λουκάνικα, αλλά και …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …