Κότα Μιλανέζα η εμβληματική!
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Έχετε δοκιμάσει πεσκανδρίτσα; Είναι λίγο ακριβό ψάρι, αλλά κάνει εξαιρετική ψαρόσουπα! Η γεύση της είναι ανεπανάληπτη. Η πεσκανδρίτσα βράζει μαζί …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
Υλικά 1 αστακός βούτυρο σπορέλαιο ελαιόλαδο 4 – 5 φρέσκα κρεμμύδια 1 κρεμμύδι ξερό σκόρδο κονιάκ 1 ποτήρι λευκό κρασί …
Σήμερα σας έχω μια συνταγή πολύ πρωτότυπη. Μην την αρνηθείτε, τα υλικά δένουν πολύ μεταξύ τους και οι γεύσεις είναι …