Ρολό χοιρινό στο φούρνο με καρότο και σέλινο
Το ρολό χοιρινό είναι συνταγή του γαμπρού μου σεφ Κωνσταντίνου Λιαπάτη. Είναι πράγματι τόσο μαλακό και γευστικό το αποτέλεσμα που σίγουρα …
Το ρολό χοιρινό είναι συνταγή του γαμπρού μου σεφ Κωνσταντίνου Λιαπάτη. Είναι πράγματι τόσο μαλακό και γευστικό το αποτέλεσμα που σίγουρα …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
Καθαρά ελληνική νοστιμιά… πιο ελληνική δεν γίνεται!! Μια χυλωμένη κατακόκκινη, γεμάτη γεύση και άρωμα σούπα, που φέρνει στο νου το …
Πρόκειται για ένα πεντανόστιμο ραγού, δηλαδή κρέας σιγομαγειρεμένο στην κατσαρόλα με διάφορα λαχανικά. Εμείς έχουμε μοσχάρι και από λαχανικά χρησιμοποιήσαμε …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Υλικά: 3 ματσάκια σέλινο μετρίου μεγέθους, μόνο τις ρίζες, κομμένα στη μέση 3 μέτρια καρότα κομμένα σε μικρούς κύβους 10-12 …