Φασολάδα με σύγκλινο Μάνης και ξινολάχανο
Χειμωνιάτικη πεντανόστιμη σούπα!!! Φασολάδα με σύγκλινο Μάνης και ξινολάχανο από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα.
Χειμωνιάτικη πεντανόστιμη σούπα!!! Φασολάδα με σύγκλινο Μάνης και ξινολάχανο από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα.
Μια παραδοσιακή συνταγή για τους πιο νόστιμους γίγαντες στο φούρνο!! Αν θέλουμε τηγανίζουμε ελαφρά χοντρές ροδέλες χωριάτικου λουκάνικου και προσθέτουμε …
Παραδοσιακό ελληνικό φαγητό,αγαπιέται κυρίως το χειμώνα.. μα και το καλοκαίρι με φρέσκια ντομάτα είναι το ίδιο πεντανόστιμο….
Υλικά συνταγής 500γρ. φασόλια 2 καρότα μεγάλα, κομμένα σε ροδέλες 1 κουτί ντομάτα κονκασέ 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1/2 σέλινο …
Είναι απλή κ ταπεινή, μα συνάμα τόσο νόστιμη. Με μεταφέρει πολύ πίσω, όταν ήμασταν μωρά κ μας τάιζαν αλεσμένο φαγάκι. …
Υλικά συνταγής ½ φλιτζ. τραχανάς νηστίσιμος 4 φλιτζ. νερό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε ζάρια 4 κ.σ. ψιλοκομμένο …
Όσοι έχουν ενδοιασμούς για τις σούπες γενικά και ειδικότερα για τις χειμωνιάτικες, ζεστές κρεατόσουπες, χορταστικές και χουχουλιάρικες έχω να τους …
Υλικά Λάχανο 1 κιλό περίπου Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ σε ροδέλες Σκόρδο 2 σκελίδες ροδέλες Σέλινο 1 κλωναράκι Πάπρικα …
Ένα απλό αλλά νόστιμο και νηστίσιμο φαγητό που μπορεί μικροί να μην το καλοτρώγαμε αλλά, μεγαλώνοντας, εκτιμήσαμε τα υλικά του …
Τα φασόλια είναι ένα φθηνό, κλασικό και πολύ υγιεινό φαγητό, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και για να κάνετε ένα νοστιμότατο …
Υλικά Χοιρινές μπριζόλες 4 τεμ Μπάμιες 500 γρ Κρεμμύδια ξερά μέτρια 2 τεμ κομμένα ροδέλες Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 τεμ κομμένα …
Οι γίγαντες στο φούρνο είναι ενα απο τα αγαπημένα μας φαγητά, που κατά την διάρκεια του χειμώνα φτιάχνουμε συχνά. Υπάρχει …
Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες, αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως …
Αφαιρείτε το κοτόπουλο και τα καρότα, τα οποία τα κόβετε σε λεπτές ροδέλες για να τα προσθέσετε στη σούπα. Σουρώνετε …
Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή, είναι η εποχή που τα όσπρια έχουν την τιμητική τους! Tα όσπρια, θεωρώ, …
Αρωματική και θεραπευτική για τις κρύες μέρες. Με πουλερικό από το κοτέτσι της πεθεράς φυσικά.
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 κουτ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας καρότο ψιλοκομμένο 1 κουτ. …
Μια διαφορετικη κιμαδοπιτα, τοσο ως προς την γεμιση, οσο και ως προς την συναρμολογηση και την εμφανιση!
Θερμαντική, δυναμωτική, κλασσικά ελληνική, το “εθνικό” φαγητό των Ελλήνων η φασολάδα, μαγειρεύεται παντού στη χώρα μας έστω και με διαφορετικές …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50” 18/01/2013, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΧΑ , ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΙΦΙ ΜΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ