Το πιο νόστιμο πολίτικο ρεβανί της ζωής σου
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Υλικά: 1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2 φλ. αλεύρι 2 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 βανίλια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 φλ.ζάχαρη …
Παραδοσιακό τρομερό ραβανί Βέροιας !!!
Το ρεβανί (ή ραβανί) είναι μία από εκείνες τις συνταγές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δοκιμάσει σε όποιο …
Εδώ ΔΕΝ θα βρείτε την αυθεντική συνταγή και νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά …
Υλικά : 4 αυγά 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα αλεύρι 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 1 κεσεδάκι στραγγιστό …
ΥΛΙΚΑ βούτυρο 125γρ ζάχαρη 300γρ … σιμιγδάλι ψιλο 200γρ σιμιγδάλι χοντρό 100γρ αλεύρι 300γρ γάλα 150γρ 4 αυγά 1 κ.γ. …
Ραβανί αφράτο!!! (πολύ εύκολο). Απλά υπέροχο!! Γρήγορο, πεντανόστιμο χωρίς να μας λιγώνει. Δοκιμάστε να το φτιάξετε άφοβα. Είναι τέλειο!!! Υλικά …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Στα σιροπιαστά γλυκά τύπου ρεβανί, κάποιος θα υπέθετε ότι πετυχημένο γλυκό, είναι ένα φουσκωτό-φουσκωτό και αφράτο. Οκ. Όχι όμως για …
Για πολλούς είναι το top των σιροπιαστών. Με άρωμα βανίλιας και το “βαρύγδουπο” σιμιγδάλι γίνεται απόλαυση ειδικά μετά από καλό …
Ρεβανί θα φτιάξουμε σήμερα και όχι “ραβανί”, το γνωστό λαχταριστό σιροπιαστό με την μοναδική ιδιότητα να είναι συγχρόνως και ένα …
Το ρεβανί είναι απο τα αγαπημένα μας γλυκά στην οικογένεια, και το περίεργο είναι ότι αρέσει και σε όσους δεν …
5 αβγά 1 φλ. ζάχαρη 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες ½ φλ. αλεύρι 1 φλ. σπορέλαιο 1,5 …
Είναι η αυθεντική συνταγή με ποσοστό επιτυχίας 100 %.Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. 4 αυγά 1 φλυτζ. ζάχαρη 1 …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Το ραβανί ή ρεβανί, όπως το λέμε εμείς στη Μακεδονία, έχει καταγωγή από τη Βέροια. Υπάρχουν πολλές συνταγές για ραβανί. …
Υλικά συνταγής για το ρεβανί 1 ποτ. ζάχαρη 4 αυγά ½ ποτήρι ηλιέλαιο 1 βανίλια 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελάδος 1 …
Υλικά 300 γρ. αλεύρι 270 γρ. σιμιγδάλι χονδρό 2 κ. γ. μπέικιν 250 γρ. βούτυρο πρόβειο λιωμένο(Αυτό στο βαζάκι) 300 …
Υλικά 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 1,5 κούπες αλεύρι 4 αβγά 1 κούπα ζάχαρη 1 γιαούρτι μεγάλο (500γρ) κατά προτίμηση πρόβειο …