Το πιο νόστιμο πολίτικο ρεβανί της ζωής σου
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Αναμειγνύουμε το νερό με την ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά (από την στιγμή που θα κοχλάζουν). …
ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!! Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα …
Όλη η οικογένεια έχει πάθει «εξάρτηση» από αυτήν εδώ την συνταγή!…Ας είναι καλά η θεία μου η Χρύσα που την …
Υλικά: 1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2 φλ. αλεύρι 2 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 βανίλια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 φλ.ζάχαρη …
Ρεβανί…με δυο κρέμες φτιάχνουμε σήμερα για να ικανοποιήσουμε και τους πιο γλυκαντζήδες της παρέας!!!!
Παραδοσιακό τρομερό ραβανί Βέροιας !!!
Υλικά για 6-8 άτομαΓια τη ζύμη 1/2 κούπα βούτυρο 1/2 κούπα ζάχαρη 3 αυγά, χωρισμένα 3/4 κούπες χοντρό σιμιγδάλι 2 …
Το ρεβανί (ή ραβανί) είναι μία από εκείνες τις συνταγές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δοκιμάσει σε όποιο …
Αξεπέραστη και πραγματικά λαχταριστή συνταγή με κριτσανιστά φύλλα κρούστας, με σιροπιασμένο τραγανό κανταΐφι και τρεμουλιαστή και αφράτη κρέμα βανίλιας-βουτύρου. Διαφορετικές …
Εδώ ΔΕΝ θα βρείτε την αυθεντική συνταγή και νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά …
Υλικά : 4 αυγά 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα αλεύρι 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 1 κεσεδάκι στραγγιστό …
ΥΛΙΚΑ βούτυρο 125γρ ζάχαρη 300γρ … σιμιγδάλι ψιλο 200γρ σιμιγδάλι χοντρό 100γρ αλεύρι 300γρ γάλα 150γρ 4 αυγά 1 κ.γ. …
Ραβανί αφράτο!!! (πολύ εύκολο). Απλά υπέροχο!! Γρήγορο, πεντανόστιμο χωρίς να μας λιγώνει. Δοκιμάστε να το φτιάξετε άφοβα. Είναι τέλειο!!! Υλικά …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Στα σιροπιαστά γλυκά τύπου ρεβανί, κάποιος θα υπέθετε ότι πετυχημένο γλυκό, είναι ένα φουσκωτό-φουσκωτό και αφράτο. Οκ. Όχι όμως για …
Yλικά για ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί η το μεγάλο μακρόστενο ταψί pyrex 6 αυγά 1 πακέτο σιμιγδάλι χοντρό (500 γρ) …
Το Γιαουρτίνι είναι ένα γλυκό επιδόρπιο με κυρίαρχο συστατικό του το αγνό πρόβειο γιαούρτι, αυτό με την κρούστα από πάνω, …
Θα φτιάξουμε το παραδοσιακό ρεβανί. Είναι απλό, εύκολο και γρήγορο. 125 γρ. αγελαδινό βούτυρο 2 φλιτζάνια ζάχαρη 6 αυγά 1 …
Για πολλούς είναι το top των σιροπιαστών. Με άρωμα βανίλιας και το “βαρύγδουπο” σιμιγδάλι γίνεται απόλαυση ειδικά μετά από καλό …