Βάφλα Με Πραλίνα & Παγωτό!
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 2-3 λεπτά / βάφλαΥλικά για 2 βάφλες:2 φλ. τσαγιού αλεύρι2 φλ. τσαγιού γάλα εβαπορέ1/2 – 1 φλ. …
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 2-3 λεπτά / βάφλαΥλικά για 2 βάφλες:2 φλ. τσαγιού αλεύρι2 φλ. τσαγιού γάλα εβαπορέ1/2 – 1 φλ. …
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑΥπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο!Τα γλυκόξινα βύσσινα …
Χρόνος Προετοιμασίας: 70-80 λεπτάΒγάζουμε από το φούρνο και σιροπιάζουμε κατευθείαν όσο είναι ζεστές με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να παγώσουν …
Πολλές “γιορτινές” αναρτήσεις αυτή την εβδομάδα. Άλλοι γιορτάζουν την Τρίτη άλλοι την Πέμπτη 🙂 Κάτι μου λέει ότι σε εμάς …
Μια υπέροχη λευκή τούρτα με βάση καταϊφι που συνδυαζει σιροπιαστό με τούρτα!
Και να το, να μοστράρει λαχταριστό, χρωματιστό, αρωματικό και μάλιστα με προσθήκη υλικών που ήταν προς αξιοποίηση. Μεγάλο βάζο χειροποίητης …
Το ζελέ κεράσι είναι από τα επιδόρπια που ταιριάζουν με όλες τις εποχές κι όλες τις αφορμές. Και εκτός από …
Σοκολατένιος πειρασμός, φρουτένια, υπόξινη γεύση και ανάλαφρη σαντιγύ σε μια λίγο πιο αέρινη εκδοχή του γνωστού black forest. Δοκιμάστε το …
Εύκολη εκτέλεση, θεική γεύση! 400 μλ κρέμα γάλακτος 400 γρ τυρί κρέμα 14 μπισκότα κούκις με μαύρη σοκολάτα (τύπου soft …
Ένα καλοκαιρινό γλυκό με χειμωνιάτικες πινελιές…
Τόσο εύκολη και τόσο νόστιμη τούρτα παγωτό μαζί, γίνεται. Η Βάση είναι με την αγαπημένη συνταγή όλων μας, το μωσαϊκό.
Υλικά Για την βάση Μπισκότα πτι μπερ 250 γρ τριμμένα Βούτυρο 100 γρ λιωμένο Για την κρέμα Κρέμα γάλακτος 400 …
Ακόμη ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς, αυτή τη φορά εμπλουτισμένος με αμυγδαλάκια και βυσσινάκια, απο το γλυκό που φτιάξαμε την περισυνή άνοιξη! …
Γλυκάκι του λεπτού για πολυάσχολους και τεμπέληδες!
Υλικά 5 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες ή κυβάκια 80 ml βυσσινάδα, χωρίς να την αραιώσουμε ή σιρόπι από γλυκό του …
Υλικά Για την βάση Βούτυρο 250 γρ. Καστανή ζάχαρη 200 γρ. Αυγά 5 τεμ. Άρωμα βανίλιας 2 κουταλάκια του γλυκού …
Μια πανεύκολη παραλλαγή της μπλακ φόρεστ στο μπολ ή στο ποτήρι και με διαφορετικά υλικά!
Αν θεωρείτε τη μουσταλευριά πολύ παλιομοδίτικη για να τη σερβίρετε, με λίγο food styling το γλυκάκι σας θα μοιάζει με …
Υλικά1 ermol ή μόρφατ1 ζαχαρούχο γάλαΑπό 1 σακουλάκι μαστίχα χρησιμοποιώ το 1/2 έως 3/4.1 πρέζα μαχλέπιΛίγη ζάχαρηΑμύγδαλα καβουρδισμέναΚερασάκια γλασέΣιρόπι βύσσινοΠροαιρετικά …
Πριν λίγο καιρό είχαμε πολλά θετικά σχόλια για το εύκολο παγωτό της Μαριλούς που μπορείτε να βρείτε εδώ, τώρα ήρθε …