Pesto alla Genovese…. και έγινε!
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Η Pesto alla Genovese είναι μια γνήσια ιταλική σάλτσα που εξαιτίας του καταπληκτικού της αρώματος και της υπέροχης γεύσης της …
Η Pesto alla Genovese είναι μια γνήσια ιταλική σάλτσα που εξαιτίας του καταπληκτικού της αρώματος και της υπέροχης γεύσης της …
Η συνταγή που φτιάξαμε σήμερα είναι κεφτεδάκια με σάλτσα jorim. Πρόκειται για πολύ εύκολο πιάτο που δεν απαιτεί ειδικές ικανότητες, …
Για το ψήσιμο του κόκορα ακολούθησα την δοκιμασμένη πλέον συνταγή για το ψητό κοτόπουλο, δηλαδή μαρινάρισμα και ψήσιμο στην γάστρα. …
Υλικά1 kg Αλεύρι 250 gr. ελαιόλαδο 250 gr. λευκό κρασί 1 κ.γ. αλάτι2 κ.σ. γλυκάνισο 2 κ.σ. ζάχαρη (μόνο για …
Η λέξη Pesto προέρχεται από το ρήμα Pestare που σημαίνει χτυπάω κάτι (μέχρι να γίνει αλοιφή ή κομματάκια, πολτοποιώ). Το …