“Φρουτώδες” φιλέτο γλώσσας
aromavanillias.blogspot.com
Είχε κι’ άλλα ο μπαξές βέβαια, αλλά λέω να σταθώ στο ψάρι χωρίς κόκαλα, που τούτη τη φορά του έδωσα …
Είχε κι’ άλλα ο μπαξές βέβαια, αλλά λέω να σταθώ στο ψάρι χωρίς κόκαλα, που τούτη τη φορά του έδωσα …
Ειδικότερα, ο καγιανάς είναι ένα πιάτο που το αγαπώ πολύ γιατί μου φέρνει θύμησες παλιές… από τότε που ήμουν παιδούλα …
Χρησιμοποιήθηκαν : 300 γραμ. φρέσκα μανιτάρια, 2 πιπεριές κέρατο πράσινες, 1 μεγάλη πατάτα, 1 μικρό ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό, και λίγα …