Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
caruso.gr
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό σπάλα μοσχαρίσια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 φύλλο δάφνης 100ml …
1,2 κιλά σπάλα κατσικίσια με κόκκαλο 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελ. σκόρδο 3-4 κλαρ. δενδρολίβανο 1 λεμόνι 1 φύλλο …
Υλικά 1 κατσικίσια σπάλα με το λαιμό και τα πλευρά 1 1/2 κ. πατάτες, κομμένες κυδωνάτες 6 σκ. σκόρδο 10 …