Κόλλυβα
Πρόκειται για κόλλυβα με πολλά υλικά, πλούσια σε γεύση αλλά και σε υφές…γλυκιές σταφίδες, η εξωτική καρύδα που δεν είναι …
Αυτός ο υπέροχος και πολύ εύκολος μπακλαβάς κατάγεται από την Πελοπόννησο και είμαστε σίγουροι ότι θα τον λατρέψετε! Η παρασκευή …
Υλικά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 3 φλιτζάνια αλεύρι … 1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες 1 φλυτζάνι σουσάμι 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 ποτηράκι …
4 χωριάτικα φύλλα κιχί 4 φύλλα κρούστας 1 ½ κιλό κολοκύθα γλυκιά (λύρα) τριμμένη σε χοντρό τρίφτη 1 φλ. ελαιόλαδο …
4 χωριάτικα φύλλα «κιχί» της alfa 4 φύλλα κρούστας «πολίτικο» της alfa 1 ½ κιλό κολοκύθα γλυκιά (λύρα) τριμμένη σε …
Αφρατο,μυρωδατο και πολυ γευστικο νηστισιμο κεικ,με πορτοκαλι, κανελα, γαρυφαλο, ξηρους καρπους, σουσαμι και μαυρη ζαχαρη θα σας εντυπωσιασει….!!!!!Δοκιμαστε το!!!ΥΛΙΚΑ1 νεροποτηρο …
Παραδοσιακά ανεβατά Λαζαράκια που τρώγονται και σαν απλά σταφιδόψωμα…
Κόλλυβα φτιάχνουμε τα τρία Ψυχοσάββατα του Τριωδίου και το Σάββατο πριν την Κυριακή της Πεντηκοστής. Εκτός από αυτές τις μέρες, …
4 Δεκεμβρίου γιορτάζει η Αγία Βάρβαρα και όπως συνηθίζετε εκείνη την ημέρα κάνουμε Βαρβάρα για καλή υγεία, η μαμά μου …
Η συνταγή παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1” στις 11/11/2011.1 φλ. τσαγιού ελαφρύ ελαιόλαδο1 φλ. τσαγιού ζάχαρη2 κ.γλ. κανέλα2 κ.γλ. γαρύφαλλο1 …