Τζιγεροσαρμάδες – οι βορειοελλαδίτικοι
Έχετε δοκιμάσει τζιγεροσαρμάδες; Μια γέμιση από τα βασικά υλικά της μαγειρίτσας (συκωταριά, φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι), εμπλουτισμένη με σπανάκι, δυόσμο, κουκουνάρι …
Έχετε δοκιμάσει τζιγεροσαρμάδες; Μια γέμιση από τα βασικά υλικά της μαγειρίτσας (συκωταριά, φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι), εμπλουτισμένη με σπανάκι, δυόσμο, κουκουνάρι …
Τσιλίχουρδα, τσιλίκουρδο ή τσιλιχούρδι, παραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από την κορφίατικη κουζίνα. Το όνομα προέρχεται από τις χορδές, δηλαδή τα έντερα …
Υλικά συνταγής 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια 2 μπόλιες (σκέπες) αρνίσιες ή κατσικίσια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό …
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το μεγάλο πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Μην το χάσετε αυτή την Κυριακή. Υλικά …
Μαγειρίτσα! Το πρώτο αρτύσιμο πιάτο μετά την πολυήμερη νηστεία της Σαρακοστής! Και για να περάσουμε μαλακά και ανώδυνα πάλι στην …
Νόστιμη παραδοσιακή μαγειρίτσα, όπως τη φτιάχνει το Μεγάλο Σάββατο για το βράδυ της Ανάστασης η μαμά μου!
Υλικά:1/2 κιλό εντεράκια1 συκωταριά (αρνίσια)φρέσκα κρεμμυδάκιαάνηθοςμαϊντανός1/2 κούπα ρύζι2 αυγά1/2 κούπα χυμός λεμονιούελαιόλαδοξύδιαλατοπίπερο…
Παραδοσιακό πιάτο για το βράδυ της Ανάστασης. Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή της οικογένειας, κατευθείαν από τη γιαγιά Βάσω. …