Ψάρι Μαγιονέζα (Αθηναϊκή)
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Είμαστε λάτρεις του καλού ψαριού και αυτό φαίνεται και από τις πάμπολλες διαφορετικές συνταγές που έχουμε για ψάρια. Και πώς …
Παραδοσιακή συνταγή από τις Σπέτσες Υλικά 4 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι ( συναγρίδα, σφυρίδα, μπακαλιάρος) 200γρ περίπου η φέτα Χυμό …
Υλικά για 4 άτομα – 1600-1700 γρ. σφυρίδα – 1300 γρ. φρέσκες πατάτες – 1 κόκκινη πιπεριά – 1 κίτρινη …
Πήρα λοιπόν φέτες σφυρίδας και τις έκανα ψητές στο BBQ , χωρίς πολλά καρυκεύματα μόνο αλάτι,πιπέρι και λίγο θυμάρι, τις …
Η Ψαρόσουπα είναι ένα κλασικό, πολύ νόστιμο και υγιεινό Ελληνικό πιάτο, Μεσογειακό θα έλεγα, που για να ετοιμαστεί δεν χρειάζεται …
1 κιλό σφυρίδα (συναγρίδα, πεσκανδρίτσα, ή ροφό) 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 φρέσκα κρεμμύδια 1/2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις …
Στην χώρα των θαλασσών , των καπεταναίων και των ψαράδων κάθε Ελληνικό σπίτι που σέβεται την παράδοση , μια ψαρόσουπα …
Υλικά για 4 άτομα:4 φέτες σφυρίδα 300-350 γρ. η μια περιπου.2 λεμόνια το χυμο τους Θυμάρι Μαϊντανός 1 κλωναράκι δεντρολίβανο