Ριζότο με θαλασσινά (ή γαρίδες)
www.dailycious.gr
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Παραλλαγή μίας προηγούμενης κις (“Γιορτινή κις (quiche), με μπρόκολο και τυριά”) που και αυτή αξίζει την προσοχή σας. για τους …
Αυτο το απίθανα νόστιμο πιάτο ετοιμάζεται την ίδια στιγμή που θα το σερβίρουμε κι έχει την απαιτούμενη δόση γλύκας που …
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Μεσημεριανό ή βραδινό φαγάκι, που φτιάχνεται εύκολα, σε χρόνο dt. Εμείς σας δίνουμε τη βασική συνταγή, εσείς από κει και …