Μακαρόνια με Κιμά
Πίσω στα βασικά: Μακαρόνια με Κιμά! Μια άλλη ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Μακαρονάδας είναι ότι σερβίρεται με το ζυμαρικό καλά βρασμένο …
Πίσω στα βασικά: Μακαρόνια με Κιμά! Μια άλλη ιδιαιτερότητα της Ελληνικής Μακαρονάδας είναι ότι σερβίρεται με το ζυμαρικό καλά βρασμένο …
Αυτό το υπέροχο κριθαρότο μυρίζει «καλοκαίρι»! Φαγητά σαν αυτό σε γεμίζουν λαχτάρα για βουτιές σε καταγάλανες θάλασσες και μια δροσερή …
Έφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από …
Υπήρξαν κάποιες συνταγές και υλικά που ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να μαγειρεύω από πολύ μικρή.
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Υπάρχουν μερικά φαγητά που είναι πάντα στην καρδιά μου, που στην μυρωδιά του και μόνο μας έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις …
500γρ σπαγγέτι10 φέτες ψητές ντομάτες2 μελιτζάνες φλάσκες2 ντομάτες ώριμες2 σκελίδες σκόρδο70γρ τοματοπελτέ1 φύλλο δάφνηςελαιόλαδοαλάτι, πιπέριμερικά φύλλα βασιλικούπαρμεζάνα τριμμένη
Ένα φαγητό που μας θυμίζει το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι! ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα …
Απλά ότι λέει ο τίτλος…
Υλικά 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 καρότο 1/2 κλωνάρι σέλινο 45 ml ελαιόλαδο 250 γρ. χοιρινό χωρίς κόκαλα κομμένο σε κύβους …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85” 08/03/2013 ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΟΣΧΙΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΟΣ ΣΟΥΣΑΜΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΑΛΜΥΡΗ ΓΕΜΙΣΗ…
H φίλη μου Εύη Φέτση μου έκανε την τιμή να με φιλοξενήσει στη στήλη της BLOGGER PROFILE στο εξαιρετικό Food