Μαντί
Το Μαντί είναι παραδοσιακά ζυμαρικά γεμιστά με κιμά, βρασμένα σε ζωμό τα οποία σερβίρονται με σκορδάτο γιαούρτι και σάλτσα ντομάτας! …
Για να δώσουμε στο τουρλού μια γαλλική νότα κομψότητας ή να συνειδητοποιήσουμε ότι σε όλην την Μεσόγειο συνηθίζουμε να τρώμε …
Το στιφάδο και ο κόκορας… Όλη η νοστιμιά τους δένει σε μια κατσαρόλα, σιγοβρασμένα, μελωμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα …
Υλικά (για 4 άτομα ) 4 φιλέτα γλώσσας 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες …
Η συνταγή αυτή δεν είναι κάτι το οποίο θα εντυπωσιάσει αλλά μια απλή καθημερινή συνταγή, που όλοι έχετε σίγουρα έχετε …
Νόστιμο και πικάντικο μπυράτο μοσχαράκι! Υλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σε μερίδες 5 φέτες μπέικον κομμένο σε μεγάλους κύβους 4 …
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το hünkâr beğendi! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας …
Υλικά 2 ποτήρια ρύζι arborio 6 ποτήρια ζωμό κοτόπουλο ζεστό 400γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 πράσο ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες …
Η συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε.
Μερίδες: 9 Xρόνος: 60′ λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Εύκολη 500 γραμ.μακαρόνια νο 2 3 τέταρτα κιμά 2 κρεμμύδια μέτρια τριμμένα στο …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38” 02/01/2013 ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ BACON
Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον n 1,5 κιλό μοσχάρι (λαιμό, χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. …
Το Παστίτσιο είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό του φούρνου της Ελληνικής Κουζίνας που γίνεται από βρασμένα μακαρόνια και κοκκινιστό κιμά …