Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
Συνταγές με τοματοπελτές με δαφνόφυλλα και πιπέρι
-
-
Νόστιμα και αφράτα σουτζουκάκια
-
Υπάρχουν μερικά φαγητά που είναι πάντα στην καρδιά μου, που στην μυρωδιά του και μόνο μας έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις …
-
Οι φακές αλλιώς, όταν βαριέσαι να μαγειρέψεις και θέλεις κάτι γρήγορο, πικάντικο, αλλά και υγιεινό! 500 γρ. φακές ψιλές (1 …
-
Μπορεί σαν τον μπακαλιάρο τον τηγανητό, στο τραγανό του κουρκούτι και την σκορδαλιά του στο πλάι, να μην συγκρίνεται τίποτα… …
-
500γρ σπαγγέτι10 φέτες ψητές ντομάτες2 μελιτζάνες φλάσκες2 ντομάτες ώριμες2 σκελίδες σκόρδο70γρ τοματοπελτέ1 φύλλο δάφνηςελαιόλαδοαλάτι, πιπέριμερικά φύλλα βασιλικούπαρμεζάνα τριμμένη
-
Ένα φαγητό που μας θυμίζει το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι! ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα …
-
Απλά ότι λέει ο τίτλος…
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Καλαμαράκια με ελιές σε πικάντικη σάλτσα, μια νηστίσιμη, πολύ εύκολη και απλή συνταγή, όπου τα καλαμαράκια συνδυάζονται άψογα με τις …
-
Οι σουπιές είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά και μαζί με τα μυρωδικά συνθέτουν ένα πιάτο ιδιαίτερης νοστιμιάς …
-
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΟΣΧΙΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΟΣ – ΣΟΥΣΑΜΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΑΛΜΥΡΗ ΓΕΜΙΣΗ – Μαγειρεύω Οικονομικά
www.ucook.grby adminΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85” 08/03/2013 ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΟΣΧΙΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΟΣ ΣΟΥΣΑΜΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΑΛΜΥΡΗ ΓΕΜΙΣΗ…
-
Διάλεξα να φτιάξω το πλέον κλασσικό πιάτο της Λουιζιάνας, απλό, πεντανόστιμο και σίγουρα χορταστικό. Όλα τα εδέσματα που είχαμε στο …
-
Η συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε.
-
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38” 02/01/2013 ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ BACON
-
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …
-
Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον n 1,5 κιλό μοσχάρι (λαιμό, χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. …
-
Δοκιμάστε να μαγειρέψετε αυτή τη φασολάδα και θα εκπλαγείτε.Υλικά 500 γρ. φασόλια 2 σκελίδες σκόρδο 1 ντομάτα 1-2 κρεμμύδια 1 …
-
Τώρα που μπαίνουμε σε μέρες νηστείας είναι μια καλή πρόταση για το τραπέζι.Υλικά 1 κονσέρβα καλαμάρι καλιφορνέζικο σε φυσικό χυμό …
-
Νόστιμη και αγαπημένη χειμωνιάτικη συνταγή και γιορτινή! Υλικά 1 κιλό και 200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μέτρια κομμάτια από κιλότο …