Μοσχαράκι κατσαρόλας με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ Ενας απλος,ευκολος,οικονομικος και πολυ πεντανοστιμος τροπος να μαγειρεψουμε το κουνουπιδι.
Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
Αγαπημένο πολίτικο φαγητό και η σημερινή ανάρτηση, το επονομαζόμενο χουνκιάρ μπεγιεντί, που ουσιαστικά πρόκειται για πουρέ μελιτζάνας με κοκκινιστό κρέας. …
1 λίτρο γάλα φρέσκο 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. Flora με βούτυρο 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 160 …
Τα λαχανικά γιαχνί είναι ένας συνηθισμένος τρόπος μαγειρέματος, το μυστικό για πετυχημένο γιαχνί είναι να μελώσει σωστά η σάλτσα! Οι …
Η συνταγή αυτή δεν είναι κάτι το οποίο θα εντυπωσιάσει αλλά μια απλή καθημερινή συνταγή, που όλοι έχετε σίγουρα έχετε …
Η ονομασία με ταλαιπώρησε,γιατί πώς τη λες αυτη τη σάλτσα,που δεν αίναι απλά άλλη μια ντοματένια….τελικά βρήκα μια δική μου,αφού …
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το hünkâr beğendi! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας …
Μερίδες: 9 Xρόνος: 60′ λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Εύκολη 500 γραμ.μακαρόνια νο 2 3 τέταρτα κιμά 2 κρεμμύδια μέτρια τριμμένα στο …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38” 02/01/2013 ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ BACON
Το Παστίτσιο είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό του φούρνου της Ελληνικής Κουζίνας που γίνεται από βρασμένα μακαρόνια και κοκκινιστό κιμά …