Λινγκουίνι με γαρίδες και θράψαλα
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα. Θαλασσινά και ζυμαρικά βαπτισμένα σε μια υπέροχη σάλτσα φέτας με διακριτικό άρωμα ούζου. Σε περιόδους νηστείας …
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα. Θαλασσινά και ζυμαρικά βαπτισμένα σε μια υπέροχη σάλτσα φέτας με διακριτικό άρωμα ούζου. Σε περιόδους νηστείας …
Υλικά συνταγής 18 κανελόνια (έτοιμα για γέμισμα, χωρίς βράσιμο) 500 γρ. σπανάκι, ψιλοκομμένο 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα …
100 γρ. τόνος από κονσέρβα με λάδι στραγγισμένος 1 κονσέρβα γαριδούλες κοκτέιλ στραγγισμένες 2 φλιτζ. ντοματάκια κομμένα στη μέση ή …
Το κριθαράκι αποτελεί μια νοστιμότατη βάση για ένα αυθεντικά ελληνικό συνδυασμό γαρίδας, ντομάτας και φέτας. Σερβίρεται και ωε παράπλευρο πιάτο, …
Όταν φτιάχνω παστίτσιο έχω ένα πρόβλημα. Στο γιο μου δεν αρέσει η μπεσαμέλ. Έτσι βρήκα έναν τρόπο να τη φάει …
Υλικά 500 γρ. πένες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 400 γρ. ολόκληρα αποφλοιωμένα ντοματάκια (μαζί με το χυμό …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49” 17/01/2013, ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ, ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Υλικά 1 πακέτο μακαρόνια πένες 1 κουτί ντοματάκι ψιλοκομμένο 10 φέτες πάριζα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 150 γρ. τυρί φέτα …