Φακές της Σόνιας
www.sidages.gr
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Οι φακές είναι εξαιρετική πηγή σύνθετων υδατανθράκων βραδείας απορρόφησης, αμινοξέων, φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Είναι πλούσιες πηγές ασβεστίου και …
Συνεχίζουμε με τις ξεχασμένες συνταγές μας και αμέσως μετά θα συνεχίσουμε με τις φθινοπωρινές μας. Πάλι παντός καιρού είναι και …