Kosheri
Το Kosheri ή Koshari είναι ένα Αιγυπτιακό πιάτο του 19ου αιώνα, φτιαγμένο από φακές ρύζι και ένα ζυμαρικό ρυζιού τύπου …
300 ΓΡ. ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΚΑ 2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΑ IFANTIS 600 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 …
Μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα και αν αφαιρέστε το βούτυρο είναι μια καλή επιλογή για νηστίσιμο πιάτο.
To Daal Makkhani είναι άλλη μια παραδοσιακή ινδική συνταγή και συγκεκριμένα της βόρειας Ινδίας. Πρόκειται για μια σκουρόχρωμη, παχιά και …
350 γρ. φακές 16 κάστανα βρασμένα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1/2 κ.γ. κύμινο 1 κ.σ. κόλιανδρο φρέσκο …
Τα όσπρια είναι γεγονός ότι δεν αρέσουν σε πολλά παιδάκια. Εάν και τα δικά σας δυσκολεύονται να γευτούν τις τόσο …
Ινδικής κουζίνας μέρος 2ο σήμερα, με τη δεύτερη χορτοφαγική συνταγή κατευθείαν από το Πουντζάμπ, όπως είχαμε υποσχεθεί! Τα υλικά που …