Λαζάνια με κολοκύθα και σουτζούκι
Λαζάνια λοιπόν στο φούρνο με κολοκύθα και σουτζούκι και από πάνω ξινομυζήθρα Πάρου στα γρήγορα. Με μια ανασκόπηση στις …
Λαζάνια λοιπόν στο φούρνο με κολοκύθα και σουτζούκι και από πάνω ξινομυζήθρα Πάρου στα γρήγορα. Με μια ανασκόπηση στις …
Ριγκατόνι με κρεμώδη σάλτσα κολοκύθας αρωματισμένη με φασκόμηλο! Απλά υπέροχη, γεμάτη γεύση! Δοκιμάστε την κ θα με θυμηθείτε!
Φακές μαγειρεμένες σε πλούσια σάλτσα λαχανικών (ραγού) και σερβιρισμένες πάνω από ζυμαρικά για ένα πρωτότυπο και υπερνόστιμο ιταλικό γεύμα. 200 …
Το ραγού (ragoût από το γαλλικό ρήμα ragoûter που σημαίνει ξαναδίνω γεύση) δεν είναι τίποτα άλλο από μία πλούσια σάλτσα …
800 γρ. λουκάνικα Βιέννης Ιfantis 1lt φρέσκο γάλα 100 γρ. βούτυρο Lurpak 175 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. τυρί Arla …
Μια νόστιμη μακαρονάδα που θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Υλικά 500 γραμ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας 1/4 φλ. ελαιόλαδο …
500 γρ. μακαρόνια Νο 6 ΗΛΙΟΣ 1 κιλό κολοκύθα κομμένη σε μικρούς κύβους 2 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό …
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από …
Κουνέλι μαγειρεμένο μέσα σε μια πλούσια σάλτσα ντομάτας και κόκκινου κρασιού με αποξηραμένα δαμάσκηνα και φρέσκα μυρωδικά, σερβιρισμένο με χυλοπίτες.Είχε …
Το φασκόμηλο έχει μία σειρά από θεραπευτικές ιδιότητες που ξεκινάν από την ενίσχυση της μνήμης μας, την καταπολέμηση των ασθενειών …
Το ναπολιτανικο ραγκου, γινεται με κρεας απο μεγαλο σε ηλικια ζωο, βοδινο ή χοιρινο, τα οποιο ειναι και ανθεκτικο στο …
Από τον Chef Γιάννη Μανίκη…
Η κολοκύθα είναι ένα λαχανικό που δεν το είχαμε σε μεγάλη εκτίμηση στο διατροφολόγιο μας καθώς είναι αρκετά δημοφιλής στο …