Ψητή κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα
Η κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατάς διαθέσιμη τη γλύκα αυτού του υλικού, για άμεση χρήση …
Η κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατάς διαθέσιμη τη γλύκα αυτού του υλικού, για άμεση χρήση …
Το πετιμέζι μου αρέσει πολύ και το χρησιμοποιώ συχνά σε ντρέσινγκ για σαλάτες, για να εμπλουτίσω τη γεύση σαλτσών, με …
Ένα απλό φαγητό που αποκτά “χαρακτήρα” με το μέλι φασκομηλιάς και το αρωματικό δεντρολίβανο. ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα δάφνης 1 κοτόπουλο …
4 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες Μαρινάδα 500 ml. νερό 500 ml. μαύρη μπύρα τύπου Bock 30 γρ. χοντρό αλάτι 50 γρ. …
Υλικά Λουκάνικα χωριάτικα 600 γρ Κρεμμύδι ξερό μέτριο 1 τεμ Πράσο 1 τεμ Τρίμματα ψωμιού 100 γρ Πιπέρι μαύρο 1 …
Μια διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ρεβυθάδας! Πολύ αγαπημένα όσπρια της οικογένειας μας τα ρεβύθια, ψάχνω πάντα να τα μαγειρέψω σε …
Ντελικάτο φαγητό στη στιγμή Έτοιμα, ψημένα, ψιλοκομμένα, μαριναρισμένα. Τρώγονται σκέτα από το βάζο, συνοδεύουν φαγητά, μπαίνουν σε σάλτσες και σαλάτες, …
50 γρ. βούτυρο 115 γρ. πανσέτα ή μπέικον χωρίς το λίπος, σε κύβους 250 γρ. κατεψυγμένα συκωτάκια κοτόπουλου, τα οποία …
Πολύ νόστιμο και εύκολο ρολό με στήθος απο γαλοπούλα, γεμισμένο με φέτες καπνιστό μπεϊκον και αρωματικά βότανα! Περιστοιχιζεται απο πατατούλες …
Το ναπολιτανικο ραγκου, γινεται με κρεας απο μεγαλο σε ηλικια ζωο, βοδινο ή χοιρινο, τα οποιο ειναι και ανθεκτικο στο …
Τι χρειαζόμαστε: 10 φρέσκα αυγά 2 κ.σ. αλάτι ( για το βράσιμο των αυγών ) 700 γρ. ξύδι λευκό μπαλσάμικο …