Φασολάκια λαδερά (με λίγο λάδι)
Γιατί μας αρέσουν και τα μαγειρευτά λαδερά φαγητά., Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15’ , Χρόνος ψησίματος: 20’ , Κόστος: 4 …
Γιατί μας αρέσουν και τα μαγειρευτά λαδερά φαγητά., Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15’ , Χρόνος ψησίματος: 20’ , Κόστος: 4 …
Από τα καλύτερα Ελληνικά καλοκαιρινά φαγητά !!! Φαγητό για πολλές βουτιές με ψωμάκι στην πεντανόστιμη σάλτσα του !!!
Καλοκαιρινό και κλασσικό πιάτο, πλούσιο σε φυτικές ίνες και πολύ ελαφρύ, που σε όλα τα σπίτια λίγο ή πολύ μαγειρεύεται!
1 κιλό φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 κολοκυθάκια 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 …
Υλικά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 σελινόριζα, σε μικρά κυβάκια 3 καρότα, κομμένα σε ροδέλες 3 …
Μία σούπα παραδοσιακή από τον πόντο με φρέσκα φασολάκια, ή αλλιώς πατιτσοσούρ.
Το μπριάμ στο φούρνο ή στην κατσαρόλα είναι ένα πολύ νόστιμο καλοκαιρινό φαγητό, νηστίσιμο, μιας και είμαστε πλέον σε περίοδο …
Από τον Chef Μεντζέλο Δροσόπουλο ,1 κ. κατεψυγμένα φασολάκια στρογγυλά Ifantis 150 γρ. ντομάτα κονκασέ Pummaro 1 κ.σ. ντοματοπελτέ Pummaro …
Υλικά 1 κιλό φρέσκα πράσινα λεπτά φασολάκια 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδου 8 κουταλιές πουρές ντομάτας λάδι 1/2 κουταλιά ζάχαρη …
Τα κολοκυθοφάσουλα της γιαγιάς μου. Έπρεπε να περάσουν είκοσι πέντε χρόνια, για να καταλάβω πόσο ωραίο και υγιεινό φαγητό είναι! …