Ινδικός Χαλβάς με Σιμιγδάλι και Κάρδαμο – Sooji Halwa
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
Υλικά συνταγής 250 γρ. κουβερτούρα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο φρέσκο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ανάλατα φιστίκια Αιγίνης 1 φλιτζανάκι …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Υλικά συνταγής 500γρ. κανταΐφι 300γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 100γρ. ψιλοκομμένο φιστίκια Αιγίνης για το πασπάλισμα (προαιρετικά) Για την γέμιση 300γρ. …
Έβαλα το νόμισμα της Βασιλόπιτας σε ένα υπέροχο γλύκισμα!
Υλικά (για βάση) 350 γραμμάρια γεμιστά μπισκό τα 4 0 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο ανάλατο Υλικά (για στρώση) 5 μπανάνες κομμένες …
Το κανταίφι μετά τον μπακλαβά είναι τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά και παραδοσιακά δεν λείπουν ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια …
Υλικά (γέμιση με καρύδι) 500 γραμμάρια φύλλο κρούστας 200 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο λιωμένο 300 γραμμάρια καρυδόψιχα αλεσμένη 3 κουτ. σούπας …
Νέα γεύση που μας συγκλόνισε κι είναι μόνο τέλη Νοεμβρίου!! Φέτος οι κουραμπιέδες στο σπίτι μας θα τραταριστούν μόνο με …
Μπακλαβάς με γέμιση καρυδιού, φιστίκι Αιγίνης, και… τριμμένα μπισκότα oreo!! Τέτοια γεύση σε μπακλαβά, δεν θα την βρείτε πουθενά!! Ακόμα …
Υλικά 500γρ.σοκολατα κουβερτουρα 200γρ.κρεμα γαλακτος φυτικη…
Σπιτικά Μπισκοτάκια, νόστιμα, τραγανά, με βουτυρένια υφή και λεπτό άρωμα λεμονιού. Έχουν ζαχαρένια επιφάνεια και τη νοστιμιά του φιστικιού στο …
Μια ωραία συνταγή που την έκανε πριν πολλά χρόνια η Κυρία Βέφα στην τηλεόραση. Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας λεπτό. …