Panna Cotta με γιαούρτι και ζελέ φράουλας
Δροσερή και ανάλαφρη, ταιριάζει τέλεια με το ζελέ από φρέσκιες φράουλες.
Δροσερή και ανάλαφρη, ταιριάζει τέλεια με το ζελέ από φρέσκιες φράουλες.
Η πανακότα είναι ένα δροσερό γλυκάκι που ταιριάζει τέλεια μετά από ένα βαρύ γευμά.
Η ζύμη για τις μικρές αυτές τάρτες είναι pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) με προσθήκη τριμμένης αμυγδαλόψιχας η οποία …
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 4 αβγά 330 γρ. ρόφημα γάλακτος Αrla Lactofree 1 λοβό βανίλιας 500 γρ. …
20 σουδάκια 10 φράουλες 80 ml λικέρ φράουλας 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο 500 ml γάλα 100 …
Υλικά – 1 κιλό φράουλες πλυμμένες και καθαρισμένες από τα κοτσάνια τους (καθαρό βάρος) – 500 γρ. ζάχαρη – 1 …
400 γρ. νερό ¼ κ.γ. ζάχαρη ¼ κ.γ. αλάτι 200 γρ. βούτυρο Lurpak 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. ασπράδια αβγού 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. Αrla …
80 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ ή τύπου digestive 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού 60 γρ. σοκολάτα …
Υλικά : 8 φέτες τσουρεκιού (300 γρ) που μας έχει περισσέψει από το Πάσχα 250 ml κρέμα γάλακτος 100 ml φρέσκο γάλα 150 …
500 γρ. φράουλες 80 γρ. ζάχαρη ½ ματσ. δυόσμο 1 λοβό βανίλιας 75 ml σιρόπι 1 ματσ. φύλλα βασιλικού 5 …
Έχοντας εγκωμιάσει αρκούντως τα ελληνικά προϊόντα, ήρθε η ώρα για τα ολλανδικά και συγκεκριμένα για τις φράουλες.Οι ολλανδικές φράουλες είναι …
Δίχρωμη πανακότα σε σούπα φράουλας Υλικά (για 4-6 φορμάκια) Για την πανακότα: 400ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 120ml γάλα πλήρες …
Σήμερα έχουμε μία ιδιαίτερη (τουλάχιστον για εμένα) μαρμελάδα φράουλα. Το ιδιαίτερό της εκτός ενός στοιχείου στα υλικά είναι ο τρόπος …
Σαρλότ λοιπόν θα φτιάξουμε σήμερα, ένα κλασικό Γαλλικό γλυκό που αποτελείται από μια κρέμα “βαυαρίας” (bavarois) και παντεσπάνι ή σαβαγιάρ. …
Υλικά 350 γρ. σπιτική ζύμη σφολιάτας ή 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας 1 μικρό αβγό, ελαφρά χτυπημένο με ένα πιρούνι 2 …
Από τη Pastry Chef Όλγα Κωνσταντινίδου Υλικά 400 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 400 γρ. αλεύρι που …