Χριστουγεννιάτικο γερμανικό κέικ Στόλεν
spitimouspitakimou0.blogspot.gr
500 γρ. αλεύρι δυνατό 150 γρ. γάλα 40 γρ. μαγιά ξερή 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
500 γρ. αλεύρι δυνατό 150 γρ. γάλα 40 γρ. μαγιά ξερή 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Φτιάξτε εύκολα και οικονομικά τα γλυκά που θα κεράσετε. Αυτές οι καριόκες είναι απλά υπέροχες!
Από την Στεφανία Κουφοπούλου Ημερομηνία προβολής 20/12/12 – ΥΛΙΚΑ 1 κ. βανίλια (υποβρύχιο) 1 κ. κουβερτούρα 1 κ.σ. μαργαρίνη με …
Ναι ναι! Καλά βλέπετε! Όχι, όχι! Δεν είναι πολύ νωρίς για κέικ Χριστουγέννων! Αντιθέτως ίσα που προλαβαίνετε να το φτιάξετε. …
Το panforte είναι το Ιταλικό παστέλι που σημαίνει «Δυνατό ψωμί». Χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και ξεκίνησε να φτιάχνεται στην …
Περιγραφή Μία διαφορετική φανουρόπιτα πολύ γευστική και πρωτότυπη. 500 γρ. φαρινάπ 400 γρ. χαλβάς βανίλια σε κομματάκια 1 ποτήρι χυμό …