Ρεβανί με 2 κρέμες !!!!
Ρεβανί…με δυο κρέμες φτιάχνουμε σήμερα για να ικανοποιήσουμε και τους πιο γλυκαντζήδες της παρέας!!!!
Ρεβανί…με δυο κρέμες φτιάχνουμε σήμερα για να ικανοποιήσουμε και τους πιο γλυκαντζήδες της παρέας!!!!
Σάμαλι πολίτικο ανταγωνιστικό του πιο υπέροχου ρεβανί της Βέροιας, γνωστό σαν “Ρεβανί Κοχλιούρου”, χωρίς να περιέχει αυγά.
Έτσι λοιπόν το τρατάρισμα με σάμαλι λεμονιού στους ξένους της περασμένης εβδομάδας, εξελίχτηκε και έγινε σάμαλι με άρωμα μαστίχας-λεμονιού, αμύγδαλο και cranberries εντός …
Αξεπέραστη και πραγματικά λαχταριστή συνταγή με κριτσανιστά φύλλα κρούστας, με σιροπιασμένο τραγανό κανταΐφι και τρεμουλιαστή και αφράτη κρέμα βανίλιας-βουτύρου. Διαφορετικές …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Το Γιαουρτίνι είναι ένα γλυκό επιδόρπιο με κυρίαρχο συστατικό του το αγνό πρόβειο γιαούρτι, αυτό με την κρούστα από πάνω, …
Υλικά της συνταγής μας 2 γιαούρτια 500 γρ. 500 γρ σιμιγδάλι χοντρό ή 250 χοντρό και 250 ψιλό 1 ποτήρι …
Γαλακτομπούρεκο, αγαπημένο όλης της οικογένειας!! Γλυκό κλασσικό αλλά διαχρονικό! Η βασική διαφορά στην σημερινή συνταγή είναι το χοντρό σιμιγδάλι, που …
Καλησπέρα σας, η σημερινή συνταγή είναι ένα παραδοσιακό πολίτικο γλυκό, νόστιμο και μυρωδάτο, το σάμαλι. Για όσους δεν γνωρίζουν το …
Το ρεβανί είναι απο τα αγαπημένα μας γλυκά στην οικογένεια, και το περίεργο είναι ότι αρέσει και σε όσους δεν …
Περιγραφή ζάχαρη 3 αυγά ξύσμα 1 μέτριου λεμονιού 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 4 κ.σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Σεκέρ Παρέ με φουντούκι, μαστίχα και χρώμα ζαχαροπλαστικής Υλικά:500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,250 γραμ. σιμιγδάλι χονδρό,3 αυγά μέτρια,200 …
Είναι σίγουρα ένα γλυκό ζαχαροπλαστείου.
Υλικά 220γρ αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 240γρ σιμιγδάλι χοντρό 240γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ ζάχαρη 200γρ ινδική καρύδα 1 κεσέ …