Μικρούλια, Νοστιμουλια Ροξάκια!
Αυτά τα μικρουλια γλυκακια μου φέρνουν πάντα νοσταλγία για κάποιον παράξενο λόγο… Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δούλευα σε …
Αυτά τα μικρουλια γλυκακια μου φέρνουν πάντα νοσταλγία για κάποιον παράξενο λόγο… Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δούλευα σε …
Ένα μοναδικό γλυκό κατευθείαν από τα βιβλία του Βυζαντίου μας γυρίζει σε κάποιες άλλες γευστικές εποχές…..
3 αυγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. σπορέλαιο 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ 1 κ. σούπας ξύδι 1/2 κ. γλυκού αλάτι …
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …
Σιροπιαστά από τώρα για την Λαμπρή. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 ποτύρι νερό 1 ποτύρι ζάχαρη 1 κ.γ γλυκόζη φλούδα …
Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτόν τον χαρισματικό, γλυκό άνθρωπο την Γκόλφω στης οποίας το γκρουπ είμαι μέλος σχεδόν 3 χρόνια …
Λαχταριστό εκμέκ κανταΐφι με συνταγή κατευθείαν από την Πόλη!…
Ένα αφράτο γαλακτομπούρεκο από τον Β. Καλίδη. Υλικά 1&1/2 λίτρο γάλα. 1 πακέτο λεπτό φύλλο. 200 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο λιωμένο. …
τα ροξακια συνήθως είναι με κακάο και καρύδι αλλα εγώ θέλησα να κάνω μια αλλαγή και να αντικαταστήσω το κακάο …
Για την κρέμα: 8 ποτήρια γάλα 10 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ ( πολύ γεμάτες) 8 κ.σ. ζάχαρη 2 βανίλιες …
Υπέροχο γαλακτομπούρεκο καλύτερο από τα εμφανιζόμενα σαν επαγγελματικά.