Ραβανί με ινδοκάρυδο, γλυκιά απόλαυση!
Η συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό, δοκιμασμένο και πενταντόστιμο. Ραβανί με ινδοκάρυδο, γλυκιά απόλαυση! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνοδέψτε το …
Η συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό, δοκιμασμένο και πενταντόστιμο. Ραβανί με ινδοκάρυδο, γλυκιά απόλαυση! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνοδέψτε το …
Υλικά 1 συσκευασία φύλλο κρούστας 250 γρ. φρέσκο βούτυρο Για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα + 1φλ. 1,5 φλ. ζάχαρη …
Αφού λοιπόν είχα λεμονάκι μυρωδάτο, είπα να φτιάξω ένα γλυκό που έχουμε λατρέψει, συγγενείς και φίλοι, όσο λίγα.Μπορεί να σας …
Γαλακτομπούρεκο το Εορταστικό!Ο παραδοσιακός τρόπος προετοιμασίας αυτού του σιροπιαστού γλυκού είναι φύλλα και κρέμα στο ταψί. Οι “Ιστορίες Κουζίνας” σας …
Αφράτο, γευστικό, σκέτο ή με κρέμα!
Απλή και γευστική πουτίγκα με σάλτσα καραμέλας κι άρωμα λεμονιού και πορτοκαλιού (από φλοιούς) η οποία δεν είναι πολύ γλυκιά …
Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτόν τον χαρισματικό, γλυκό άνθρωπο την Γκόλφω στης οποίας το γκρουπ είμαι μέλος σχεδόν 3 χρόνια …
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …
Για να αρχίσει η εβδομάδα μας γλυκά. Γαλακτομπούρεκο με πλούσια κρέμα και άφθονο σιρόπι. Το γαλακτομπούρεκο ήταν απο τα πρώτα …
Από την Ρένα Αλεξίου ΥΛΙΚΑ 750 γρ. καταϊφι 375 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft 3 κ.σ. λεμόνι 2 lt …
ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ …
Υλικά2 κούπες τσαγιού χονδρό σιμιγδάλι1 κούπα τσαγιού ψιλό σιμιγδάλι1 και 1/2 κούπες τσαγιού ζάχαρη2 γεμάτες κουταλιές σούπας μπέικιν πάουντερανακατεμένες σε …