ΤΟ ΣΑΡΑΓΛΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου) 250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου) 250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο …
… Υλικά: 500γρ φύλλο κρούστας 500γρ καρύδι χοντροκομμένο 250γρ βούτυρο λιωμένο 120γρ φρυγανιά τριμμένη 120γρ ζάχαρη 1,5 κ.σ κανέλα 1 …
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …
Υλικά 1.200 κανταΐφι 350 γρ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο 650 γρ. καρύδια κοπανισμένα 1 κουταλάκι κανέλα 10 κουταλιές φρυγανιά Λίγο παραπάνω …
Εύκολος, νόστιμος, νηστίσιμος, γεμάτος σιρόπι… Τί άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς? Ίσως ένα δεύτερο κομμάτι…