Κόλλυβα
Πρόκειται για κόλλυβα με πολλά υλικά, πλούσια σε γεύση αλλά και σε υφές…γλυκιές σταφίδες, η εξωτική καρύδα που δεν είναι …
Υλικά7 φλούδες Μανταρινιών.400 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα και αλεσμένα.300 γρ ζάχαρη άχνη.Λίγη φρυγανιά τριμμένη μπορεί και μισό πακέτο.Καρύδα η κουβερτούρα …
Αυτός ο τρόπος είναι πιο εύκολος από τον προηγούμενο που είχα δημοσιεύσει. Εκτός από το σιτάρι και τη ζάχαρη τα …
Επειδή το προηγούμενο Σάββατο τέλειωσα τα κόλλυβα με το στόλισμά τους λίγο πριν πάω στην εκκλησία το πρωί, δεν ήταν …
Κάποιες φορές χρειάζεται να φτιάξουμε ένα πιάτο κόλυβα, να τιμήσουμε τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα που χάθηκαν από κοντά μας. Έχω …
Ψυχοσάββατα στην εκκλησιαστική μας παράδοση υπάρχουν δύο. Το ένα είναι το Σάββατο προ των Απόκρεω και το δεύτερο, το Σάββατο …
Τρουφάκια αμυγδάλου έξτρα αρωματικά, χάρη στο ξύσμα πορτοκαλιού, το ανθόνερο και την βανίλια (τι άρωμα βανίλιας θα ήμουν άλλωστε, αν …