ΨΑΡΙ ΑΛΑ ΣΠΕΤΣΙΩΑ
Παραδοσιακή συνταγή από τις Σπέτσες Υλικά 4 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι ( συναγρίδα, σφυρίδα, μπακαλιάρος) 200γρ περίπου η φέτα Χυμό …
Παραδοσιακή συνταγή από τις Σπέτσες Υλικά 4 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι ( συναγρίδα, σφυρίδα, μπακαλιάρος) 200γρ περίπου η φέτα Χυμό …
Υλικά για 4 άτομα: 8 φιλέτα γλώσσας καταψυγμένα 100 γρ περίπου. γαρίδες βρασμένες 30 γρ βούτυρο 100 γρ κρέμα γάλατος …
Υλικά:Για 4 μερίδες 2 σκουμπριά (περίπου 1/2 κιλό το καθένα) 150 γρ. λευκό κρασί 4 κουταλιές ψιλοκομμένος μαϊντανός 6 φρέσκα …
Υλικά Μπακαλιάρος 500 γρ. παστός ή κατεψυγμένος Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ ψιλοκομμένα Πατάτες 500 γρ Ντομάτες 4 τεμ ξεφλουδισμένες, οι …
Η πέρκα συνδυάζεται υπέροχα με εσπεριδοειδή και μουστάρδα, οπότε αφού συνδύασα δύο διαφορετικές συνταγές που βρήκα και πρόσθεσα και το …
Σήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα “ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ” ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το “Καλύτερο βιβλίο …
Υλικά 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου 1 κιλό σπανάκι 2 κλωνάρια σέλερυ 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι Ψιλοκομμένος άνηθος …
Απίστευτα γευστικό και μεσογειακό, με ελιές, ντοματίνια, κρεμμύδι, κρασί και πολλά άλλα που δίνουν στο ψάρι μια διαφορετική γεύση. Με …
Ο σαργός και τα δακτυλίδια του σε μια πεντανόστιμη συνταγή φούρνου! Υλικά Σαργός – 2 τεμ μέτριους Πατάτες – 4 …